Avantajele produselor LampiautoMarket.ro

O singura dioda LED are un consum de 0.2W/LED. Lampile cu led pentru autovehicule si remorci consuma cu 90% mai putina energie fata de lampile auto cu bec, astfel contribuind la reducerea consumului de combustibil. Pe termen lung putem vorbi de o economie substantiala de combustibil astfel putand economisi bani. Faptul ca aceste modele de lampi au o durata de viata ridicata reduce deasemenea si costurile de intretinere iar riscul ca in cursul unei drum sa se defecteze aceste lampi cu LED pentru remorci, camioane, tractoare sau alte utilaje de lucru este minim, astfel putem evita o eventuala amenda pentru nefunctionarea lor.
Acesta inseamna ca se poate folosi la si la 12V si la 24V. Lampile acestea nu au polaritate. Se pot monta fara a se lua in considerare polaritatea.
LED-urile sunt fabricate de catre producatorul de becuri si sisteme de iluminat OSRAM.
Dispersorul din plastic este mai rezistent la deteriorari mecanice. Carcasa din plastic a lampilor este rezistenta la impact, chiar si in conditii de temperaturi extreme (de la -50° C la 80° C).
Acesta inseamna ca rezista si in conditii extreme de umiditate in zone unde umiditatea este foarte mare.
Ele sunt testate viguros inainte de a ajunge sa fie comercializate. Toate produsele comecializate pe lampiautoshop.ro sunt omologate in EU.
Designul lor nu numai ca este astfel conceput incat sa fie atractive si asigura o siguranta rutiera pentru toti din trafic. Designul lampilor auto este omologat astfel se incadreaza si in normele cerute in EU.

Livrare rapida

Livrare oriunde in Romania in 24-48 ore. Toate coletele se vor livra prin intermediul companiei de curierat rapid Fancurier.

Economiseste pana la 10%

Pe LampiautoMarket.ro avem grija ca preturile de care beneficiezi sa fie cele mai avantajoase. Partenerii nostri de incredere ne sunt alaturi.